Άννα Βίσση: Θα συνεργαστεί με κυπριακή σειρά του Μega Κύπρου Mάθε την μεγάλη έκπληξη

28.07.2016



Η Άννα Βίσση δοκιμάζεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα και όταν μια πρόταση είναι καλή και ενδιαφέρουσα, ενδίδει στο διαφορετικό. Άλλωστε, φέτος θα είναι κάτι που το έχει ξανακάνει και για τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.
Τι εννοούμε; Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του MyTv, οι ιθύνοντες του καναλιού του Star πρότειναν στην Άννα Βίσση να δανείσει τη φωνή της στο τραγούδι των τίτλων αρχής, για τη νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει, από τη νέα σεζόν με τίτλο «Ζωή μου».
Όσον αφορά το κεντρικό τραγούδι της εν λόγω παραγωγής, θα είναι σε στίχους και µουσική του καλού της  φίλου, Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.
Αν και η νέα συνεργασία της για τηλεοπτική σειρά είναι το βάπτισμα του πυρός για την  Άννα Βίσση, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που δανείζει τη φωνή της , όπως σας αναφέραμε,  αφού την περσινή χρονιά ερμήνευσε τους στίχους του Parole για την ομώνυμη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Epsilon.

Η ιστορία έχει ως εξής: Η  Δήμητρα Χαρίτου, η Στέλλα Κοντού, και η Μαρία Πολέμη, τρεις αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσαν, συνεχίζουν να μοιράζονται την ζωή τους, στην υπόλοιπη διαδρομή που διαλέγει η καθεμία…    Ένας λάθος έρωτας και ο ευάλωτος χαρακτήρας της οδηγούν την Μαρία Πολέμη, να ζει μακριά προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την ύπαρξη της κόρης της..! Η Στέλλα Κοντού, ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της,  και το μόνο που τους λείπει είναι ένα παιδί.. Παλεύουν γι’ αυτό και για τη σχέση τους.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


927