Πώς σχολιάζει ο Λούκας Γιώρκας τη νίκη του Ανδρέα Λέοντα στο X-Factor;

24.07.2016



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Down Town Κύπρου, έδωσε ο Λούκας Γιώρκας, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων το φετινό X-Factor και τη νίκη ενός ακόμη Κυπρίου. Όπως ανέφερε, « Μπορούσα να νιώσω τη δίψα και το όνειρο αυτών των παιδιών όμως θα ήθελα να ξέρουν πόσα πολλά χρειάζονται για τη μέρα που ξημερώνει στη ζωή τουs μετά το «X-Factor». «Εύχομαι τα παιδιά που λαμβάνουν πλέον μέρος σε αυτά τα παιχνίδια να είναι πιο υποψιασμένα και προετοιμασμένα από εμένα για το τι θα επακολουθήσει», συνέχισε.


Η νίκη του Ανδρέα Λέοντα δεν στηρίχθηκε, όπως πιστεύει, στην υπεροχή του έναντι του αντιπάλου του, του αφού, «Δεν πιστεύω στον όρο καλύτερος, γιατί η μουσική για μένα δεν είναι πρωταθλητισμός. Ήταν και οι δύο πολύ ταλαντούχα παιδιά».

Όσο για το αν η καταγωγή του έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στο αποτέλεσμα, απάντησε, «Είναι πάρα πολύ τιμητικό για τους Κύπριους αν όντως συμβαίνει αυτό, γιατί δείχνει ενότητα και είναι κάτι που, αν μη τι άλλο, στην εποχή μας, το έχουμε μεγάλη ανάγκη. Ο όρος «λόμπι», που μάλλον χρησιμοποιείται από κάποιους αρνητικά, προσπαθεί να μειώσει τη δημοκρατική απόφαση του κοινού με απόλυτα άδικο τρόπο. Επίσης, όσο συσπειρωμένος και να είναι ένας λαός 800.000 ανθρώπων σε μια διαδικασία ψηφοφορίας, πώς μπορεί να κερδίσει 12.000.000; Αυτά, λοιπόν, είναι κακά λόγια και είναι πολύ κρίμα που εκφράζονται. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να αλληλοϋποστηριζόμασταν γιατί έτσι θα αποφεύγαμε το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων μας».



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


469