Δυο νέοι Κύπριοι ντύνουν τα πόδια παιδιών στην Αφρική με παπούτσια

20.07.2016



Άξια επαίνου είναι η ενέργεια δύο Κύπριων, οι οποίοι συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά βοηθώντας παιδιά στην Αφρική. Πρόκειται για τους Γιώργο Τσίκκο και Σωκράτη Ρωσσίδη, οι οποίοι ταξιδεύοντας σε αφρικανικές χώρες και σε μια προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής και ειδικά των μικρών παιδιών, αντιλήφθηκαν ότι μια από τις ανάγκες ήταν η προστασία των ποδιών των παιδιών, τα πλείστα εκ των οποίων δεν είχαν παπούτσια.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του «Shoe that Grows». Πρόκειται για ειδικά παπούτσια που μεγαλώνουν μέχρι και πέντε νούμερα, για να εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν συχνά παπούτσια.  Η πρώτη παράδοση έγινε σε 60 παιδιά σχολείου λίγο έξω από την Αρούσα.

Ο Γιώργος και ο Σωκράτης συνεχίζουν να μαζεύουν χρήματα για να βοηθήσουν κι άλλα παιδιά μέσα από το πρόγραμμα «Shoe that Grows» και για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook. Μπορείτε να τους στηρίξετε πατώντας Like και παραμένοντας ενημερωμένοι για τις δραστηριότητες τους.

Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε ενεργά, μέσω της ειδικής σελίδας που έχουν φτιάξει στο generosity.com. Με $20 δολάρια, αγοράζετε ένα ζευγάρι παπούτσια για ένα παιδάκι στη Τανζανία!

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4364