Χριστιάνα Αριστοτέλους για διαφορά ηλικίας: «Ο Γιώργος διέλυσε κάθε μου ενδοιασμό.Έχει το πάνω χέρι κάνει κουμάντο...

09.07.2016



Στο περιοδικό Hello και στην αρχισυντάκτρια Κωνστάντια Δημητριάδου άνοιξε την καρδιά της η Χριστιάνα Αριστοτέλους και μεταξύ άλλων απάντησε για την διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Εφραίμ, για την γρήγορη πρόταση γάμου και για το πολυσυζητημένο μονόπετρο της

Η διαφορά ηλικίας, σας προβλημάτισε καθόλου;
Μόνο εμένα, τον Γιώργο καθόλου (Γέλια). Περνώ τον Γιώργο πέντε χρόνια. Είμαι στα 32 και ο Γιώργος στα 27. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αναφέρω, όπως δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι στην αρχή με προβλημάτιζε η διαφορά ηλικίας. Ο Γιώργος είναι αυτός που διέλυσε κάθε μου ενδοιασμό. Ο Γιώργος έχει το πάνω χέρι, ο Γιώργος κάνει κουμάντο κι ας είμαι πιο μεγάλη του ηλικιακά. Το πιστεύω πια, πως το νούμερο, η διαφορά ηλικίας, είναι μόνο ένας αριθμός.


Είστε μαζί λιγότερο από ένα χρόνο κι όμως θα προχωρήσετε σε γάμο. Δεν συνέβηκαν όλα πολύ γρήγορα;
Απλούστατα πολύ γρήγορα καταλάβαμε ότι θέλαμε να ζήσουμε μαζί και πίστεψέ με, στους 3 μήνες λειτουργούσαμε λες και είμαστε παντρεμένοι!


Το πολυσυζητημένο μονόπετρο πάντως, τώρα που το βλέπω και από κοντά, είναι όντως εντυπωσιακό... (Γέλια).
Αν περιμένεις να σου πω πόσα στοιχίζει, δεν θα σου πω, γιατί απλούστατα, δεν ξέρω! Δεν τον έχω ρωτήσει! (Γέλια). Πάντως μου το έδωσε μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα, σε κάποια στιγμή που δεν το περίμενα καθόλου, όπου είχα περάσει μια ολόκληρη μέρα σε ένα νοσοκομείο στη Λεμεσό. Ήταν μια τραγελαφική στιγμή... Ομολογώ ότι έζησα από τύχη μετά από ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, το οποίο με ανάγκασε να κάνω αξονικό και μια σειρά από πολλές εξετάσεις. Ήμαστε στη θάλασσα και ξαφνικά, μία μεγάλη, βαριά ομπρέλα, έφυγε και ήρθε και με βρήκε κατακούτελα. Περάσαμε λοιπόν ολόκληρη τη μέρα στο νοσοκομείο! Όταν του είπαν ότι θα με κρατούσαν μέσα το βράδυ, ο Γιώργος έπαθε πανικό! Αργότερα κατάλαβα τον λόγο, καθώς είχε τα σχέδιά του (Γέλια). Δεν θα σου πω πώς ακριβώς έγινε η πρόταση, γιατί αυτό θέλω να το κρατήσω για μας, θα σου πω όμως πως ήταν μια απίστευτα μοναδική και απλή στιγμή. Είπα αμέσως ναι.

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1048