Eίναι ο μπαμπάς πρωταγωνιστή του Μπρούσκο που δεν ζει πια! Συγκλονίζουν τα λόγια του!

19.06.2016



Είναι ο Ανδρέας Γεωργίου πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς Μπρούσκο και σήμερα θυμήθηκε τον πατέρα του που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή.

Ο Ανδρέας πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια αφού η μητέρα του έφυγε από το Αids όταν εκείνος ήταν δέκα ετών. Φορείς του Aids ήταν και ο πατέρας του και ο μικρότερος αδελφός του. Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει μιλήσει κατα καιρούς για το θέμα αυτό σε σε συνεντεύξεις του, λέγοντας πως πέρασαν χρόνια για να συγχωρέσει τον πατέρα του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ασθένεια. Την αποκάλυψη την είχε κάνει στο Dream Show στο οποίο και ανακηρύχθηκε νικητής.
Ο Ανδρέας, έχει δηλώσει πέρσι το περιοδικό PEOPLE:

"Ήμουν και στα μαχαίρια με τον πατέρα μου για ένα μεγάλο διάστημα. Τότε ήταν που έκανα την επανάσταση μου. Του πήγαινα κόντρα, θεωρώντας τον υπεύθυνο για ό,τι μας συνέβαινε. Για πολλά χρόνια τον κατηγορούσα για την απώλεια της μητέρας μου, αφού έφερε την ασθένεια στο σπίτι. Εκείνος μας λάτρευε, μας υπεραγαπούσε. Εγώ είχα το πρόβλημα απέναντί του. Όταν έφτασα στα 20, τον συγχώρεσα και έφτιαξε η σχέση μας, γιατί σε αυτήν πλέον την ηλικία συνειδητοποιείς ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Μόνο τότε κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το λάθος. Πάντα, όταν συζητούσαμε, μου έλεγε "Ανδρέα, θα φτάσεις 20 χρόνων και θα καταλάβεις". Πράγματι, έτσι ήταν. Έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Ψαράς, αλλά σοφός! Περπατημένος άνθρωπος. Σκέψου ότι έφυγε από ένα ψαροχώρι της Κύπρου και τα κατάφερε στο Λονδίνο. Οτιδήποτε περνούσε από τα χέρια του το έφτιαχνε. Είχε παλέψει με τα κύματα με άγριο καιρό, ήταν άνθρωπος δυνατός, σκληραγωγημένος και πολύ όμορφος. Μακάρι να είχα καταλάβει νωρίτερα την τόλμη του να αποκτήσει τέσσερα παιδιά, παρόλο που ήταν ψαράς. Αυτά δεν μπορούσα να τα δω όταν ήμουν μικρός"
 
Μεγαλώνοντας όμως τον συγχώρεσε και σήμερα χρόνια μετά, δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του πατέρα του, λέγοντας πως ο πατέρας του του έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει κάποιος σε έναν άνθρωπο... Πίστεψε σ΄αυτόν!tlife





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3476