Νωαίνα: Η υπόσχεση στον πατέρα της πριν πεθάνει και η απόφαση για το πότε θα ξυρίσει το μουστάκι

15.06.2016



Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ταλαντούχα πρόσωπα του Xfactor είναι η Νωαίνα που κέρδισε το κοινό από την πρώτη στιγμή με την αλλόκοτη παρουσία της και την υπέροχη φωνή της. Η Ιωάννα Αθανασιάδουτης οποίας το καλλιτεχνικό παρωνύμιο προέκυψε από ένα ανακάτεμα των γραμμάτων του μικρού της ονόματος, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Thema People και μίλησε μεταξύ άλλων  για το μουστάκι που ζωγραφίζει σε κάθε της εμφάνιση.

«Αν δεν κάνουμε και λίγο πλάκα πως θα βγει η ζωή; Αυτό που κάνω και έτσι όπως το κάνω αποτυπώνει το χιούμορ μου και εφόσον δεν με γνώριζε το κοινό, ο καθένας ήταν ελεύθερος να ερμηνεύσει αυτό που βλέπει πάνω μου όπως θέλει. Υπάρχει όμως και μια δόση αλήθειας, διότι αν θέλεις να ονομάζεσαι καλλιτέχνης και να παράγεις έργο, να προκαλείς συναισθήματα κλπ, επιβάλλεται να ταξιδεύεις και να δημιουργείς με τα τραγούδια.

Όσο για την αναφορά στον Άδη, έχει να κάνει με τον πατέρα μου. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι τον έχω χάσει και πολλά ζητήματα μέσα μου παραμένουν άλυτα. Τώρα είμαι μόνη μου. Και τι κάνω; Πρέπει να ανεβάσω τον πήχη της απόδοσης μου και να επιβιώσω και να επιτύχω πράγματα. Ήμουν πολύ δεμένη με τον πατέρα μου», αποκαλύπτει η Κύπρια Νωαίνα ενώ προσθέτει: «Το μουστάκι συμβολίζει μια υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου προτού πεθάνει. Απλώς δεν θα ήθελα να την μοιραστώ με κανέναν ακόμη».

Ένα χρόνο πριν τα καταστήματα είχαν γεμίσει με μπλούζες, κοσμήματα, παπούτσια που είχαν ζωγραφισμένο ένα παρόμοιο μουστάκι η ίδια εξηγεί: «Εκείνο το μουστάκι ήταν το σύμβολο για την εκστρατεία πρόληψης από τον καρκίνο του προστάτη. Για εμένα δεν είναι fashion statement. Όταν πετύχω αυτό που θέλω, τότε το μουστάκι θα φύγει».

athensmagazine.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1153