Σκάνδαλο: Ο σύντροφος Κύπριας καλλονής έσβησε τούρτα με τη φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου!

14.06.2016



Η επιλογή του να διακοσμήσει την τούρτα του με μια πόζα της αρραβωνιαστικιάς του Μερκή με μαγιό αφήνει ερωτηματικά. Για να ρίξουμε φως στο τούνελ ο εορτάζων είναι ο Claydee, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Ροζίτας Κεντάλα. Το ζευγάρι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους είναι μαζί και ερωτευμένοι όσο ποτέ άλλοτε. Μια ματιά στους λογαριασμούς τους στα social media και στις φωτογραφίες με το γιο τους, αρκούν για να πειστείτε.

Από την άλλη, η αρραβωνιαστικιά του άσου του ΑΠΟΕΛ, Άντρεα Κυριάκου, καθότι μοντέλο στο επάγγελμα, πρωταγωνιστεί στο νέο videoclip του Claydee για τη νέα του επιτυχία Alena και πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι πιο ωραία από ποτέ. Επομένως η τούρτα του τραγουδιστή ήταν δικαιολογημένα διακοσμημένη με την Άντρεα, αφού πρόκειται για τη νέα του επιτυχία που αναμένεται εντός ημερών να γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.

Όσον αφορά στο μαγιό… αν δείτε το υπέροχο videoclip που ακολουθεί παρακάτω θα διαπιστώσετε ότι τα γυρίσματα έγιναν εν πλω και πως το μοντέλο από την Λεμεσό, ως επί το πλείστον εμφανίζεται φορώντας μαγιό.

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1210