Δεν θα πιστεύετε τι παθαίνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος όποτε πάει στην Μενεγάκη…

02.06.2016



Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε πως η Ελένη Μενεγάκη του αρέσει τόσο πολύ ως γυναίκα. Τόσο πολύ που δεν θα πιστεύετε τι συμβαίνει όταν πάει στην εκπομπή της…

Τα χάνει στη θέα της. «Όποτε πηγαίνω στην εκπομπή της, πάντα ξεχνάω τους στίχους των τραγουδιών! Αλήθεια, με κοιτάζει στα μάτια και χάνω τα λόγια μου. Έχει ένα βλέμμα που σε καθηλώνει, ένα υπέροχο σώμα. Για μένα είναι η ιδανική γυναίκα, παρόλο που οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν με γυναίκες μελαχρινές, με σκούρα μάτια».

Από το 2007 που ο Γιώργος Παπαδόπουλος μένει μόνιμα στην Ελλάδα έχει αλλάξει οκτώ σπίτια, ενώ το τελευταίο διάστημα μένει στη Βάρη, περνώντας άπειρες ώρες στο στούντιο που έχει φτιάξει στο υπόγειο του σπιτιού του. Το σπίτι του είναι το ησυχαστήριο του, το μέρος όπου θα χαλαρώσει και θα εμπνευστεί.

 «Η γειτονία που μένω μου θυμίζει την Κύπρο και μου αρέσει πολύ. Έχω φτιάξει το σπίτι μου όπως ακριβώς το θέλω και είναι η φωλιά μου» τόνισε στο People.

 Δεν του αρέσει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή, Όμως παραδέχεται πως σε μια γυναίκα δίνεται όπως και στη μουσική: με όλο του το είναι. «Στις σχέσεις μου είμαι σαρωτικός. Εχω ερωτευτεί, έχω συγκατοικήσει, έχω φάει τα μούτρα μου. Όλα τα παίρνω στα σοβαρά. Θεωρώ πως, όταν βρω τον άνθρωπο μου, θα προχωρήσω, διότι κάποια στιγμή θέλω να κάνω οικογένεια» παραδέχεται. Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε πως η Ελένη Μενεγάκη του αρέσει τόσο πολύ ως γυναίκα που τα χάνει στη θέα της. «Όποτε πηγαίνω στην εκπομπή της, πάντα ξεχνάω τους στίχους των τραγουδιών! Αλήθεια, με κοιτάζει στα μάτια και χάνω τα λόγια μου. Έχει ένα βλέμμα που σε καθηλώνει, ένα υπέροχο σώμα. Για μένα είναι η ιδανική γυναίκα, παρόλο που οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν με γυναίκες μελαχρινές, με σκούρα μάτια».

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


940