Γιώργος Παπαδόπουλος: Τι απαντά σε όσους λένε πως είναι «κλώνος» του Μιχάλη Χατζηγιάννη Πως είναι η σχέση τους σήμερα;

01.06.2016



Ειδικά στην αρχή της καριέρας του Ο Γιώργος Παπαδόπουλος σχολιάστηκε ως «ο επόμενος Μιχάλης Χατζηγιάννης», ενώ πολλοί μιλούσαν για την μεγάλη ομοιότητα στη χροιά της φωνής τους. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια για τη μεταξύ τους σχέση;

Ο Γιώργος είναι ξεκάθαρος. «Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε από την Κύπρο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές, σε μαγαζιά και σε αεροδρόμια. Ξέρει για τη σύγκριση που γινόταν, όμως δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα. Όποτε πήγαινε κάποιος από την παρέα να το αναφέρει, εμείς απλά γελούσαμε. Θεωρώ πως κανείς από τους δυο μας δεν έχει να αποδείξει κάτι και στο κάτω κάτω οι φωνές μας δεν μοιάζουν και τόσο πολύ» αρκείται να πει.

Ο Γιώργος, εκτός από τραγουδιστής, είναι και ταλαντούχος συνθέτης. «Όταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν ένιωθα έτοιμος να δώσω τραγούδια. Ήθελα πρώτα ο κόσμος να με μάθει ως ερμηνευτή και μετά ως συνθέτη. Η πρώτη φορά που έδωσα κομμάτι σε άλλον καλλιτέχνη ήταν το “Δεν μπορώ να κοιμηθώ” στην Τάμτα, το 2009. Θα σου πως βέβαια πως μέσα στα χρόνια που δίνω τραγούδια έχω εισπράξει και αχαριστία από συναδέλφους. Μάλιστα, έχω πάρει τραγούδια πίσω, διότι κάποιος ήταν αγενής και αισθάνθηκα προσβεβλημένος» εξομολογείται. 

people.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1207