«Ο Χατζηγιάννης γλίτωσε το κούρεμα γιατί τον ειδοποίησε ο Αναστασιάδης» - Ποιος έκανε την αποκάλυψη on air; - Βίντεο

29.05.2016



Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας μετά το τεράστιο πρόστιμο των 4.000.000 ευρώ που του έβαλε η εφορία για τα εμβάσματα ύψους 5.300.000 ευρώ, τα οποία είχε βγάλει στην Κύπρο τη διετία 2010-2011.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή λέγοντας: «Μόνη μου ελπίδα είναι η απόφασή σας. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα με διάφορους τρόπους από αυτήν την υπόθεση. Θέλω μόνο να σας πω ότι σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν».
Και συνέχισε τονίζοντας: «Σήμερα συζητήθηκε η φορολογική υπόθεση εδώ στο διοικητικό δικαστήριο μετά την δίκη του ΣτΕ, και ελπίζοντας στην ελληνική δικαιοσύνη, περιμένω την απόφαση. Όλη αυτή η περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά σέβομαι και ελπίζω στην απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης».


Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής:

Στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος είναι πλέον συνεργάτης της εκπομπής δήλωσε on air πως στο παρελθόν είχε ακουστεί πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο μόνος καλλιτέχνης όπου γλίτωσε από τον κούρεμα, λόγω της φιλίας του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1069