Νικήτας Κυριάκου: Έκλαιγαν όλοι στο αντίο του απο το ΣΙΓΜΑ

28.05.2016



Ο Νικήτας Κυριάκου, αποχωρησε από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, μετά από 18 χρόνια εργασίας του στο συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Ο παρουσιαστής, στην τελευταία του εκπομπή, από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ, την Παρασκευή (27/5) θέλησε να αποχαιρετήσει, εμφανώς συγκινημένος,  το τηλεοπτικό κοινό, τους συνεργάτες που στάθηκαν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και την οικογένειά του.

“Ένας κύκλος κλείνει εδώ στο ΣΙΓΜΑ. Θα ‘θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και στη διεύθυνση του σταθμού για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ όλους τους συναδέρφους που έδιναν καθημερινά τη ψυχή τους για να βγαίνει μία σωστή δουλειά προς τα έξω […] Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, θα τα πούμε σύντομα. Καλή δύναμη σε όλους”.

Πηγή: ilovestyle.com

 

Ο Νικήτας Κυριάκου, αποχωρεί σήμερα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, μετά από 18 χρόνια εργασίας του στο συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Ο παρουσιαστής, στην σημερινή τελευταία του εκπομπή από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ, θέλησε να αποχαιρετήσει, εμφανώς συγκινημένος,  το τηλεοπτικό κοινό, τους συνεργάτες που στάθηκαν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και την οικογένειά του.

“Ένας κύκλος κλείνει εδώ στο ΣΙΓΜΑ. Θα ‘θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και στη διεύθυνση του σταθμού για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ όλους τους συναδέρφους που έδιναν καθημερινά τη ψυχή τους για να βγαίνει μία σωστή δουλειά προς τα έξω […] Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, θα τα πούμε σύντομα. Καλή δύναμη σε όλους”. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

- See more at: http://www.ilovestyle.com/article/66245/nikitas-kyriakoy-sygkinitiko-antio-sto-tileoptiko-koinoy-toy-sigma#sthash.2VIZM8RI.dpuf



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1554