Ο θάνατος που βύθισε στο πένθος τους Minus One

16.05.2016



Δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν πίσω στην Κύπρο και μια είδηση έντυσε στα μαύρα τα ροκ αγόρια της κυπριακής αποστολής.Μια είδηση που καταράκωσε ψυχολογικά όχι μόνο ένα εκ των μελών αλλά και τους υπόλοιπους αφού όλοι μαζί είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια.
Ο άνθρωπος που μεγάλωσε τον Αντώνη Λοιζίδη, η λατρεμένη του γιαγιά έφυγε από την ζωή κάνοντας τον γνωστό κιθαρίστα να χάσει τη γη από τα πόδια του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, η  γυναίκα που μεγάλωσε το νεαρό τότε αγόρι "έφυγε" από την ζωή την περασμένη Δευτέρα μία μέρα πριν ανέβουν στη σκηνή της Eurovision και στη μάχη του πρώτου ημιτελικού.  Κανείς όμως δεν τολμούσε να του πει αφού ήξεραν πως για τον Αντώνη η γυναίκα αυτή ήταν εκτός από γιαγιά και μάνα, και φίλη και αδελφή. 
Ο πατέρας του Αντώνη, χάθηκε στο πόλεμο το 1974 και από τότε θεωρείται αγνοούμενος ενώ  σε πολύ μικρή ηλικία έχασε και την μητέρα του. Η γιαγιά ήταν εκείνη που τους ανέλαβε προκειμένου να μεγαλώσουν με ήθος και αρχές και να γίνουν σωστά άτομα στην κοινωνία. 
Δεν μπορούσαν να το πουν στο μέλος των Minus One γιατί γνώριζαν εξ αρχής πως κάτι τέτοιο θα ήταν για τον ίδια μαχαίρι στην καρδιά. Περίμεναν να ολοκληρωθεί η Eurovision και να του το πουν εφ' όσον θα επέστρεφε πίσω στην Κύπρο. Τα κακά μαντάτα τα πληροφορήθηκε μόλις χθες.... Μια είδηση που έκανε ολόκληρο το συγκρότημα των Minus One να πονέσει το ίδιο αφού η κυρία Πέπα, η δική τους Πέπα ήταν η μεγάλη τους αδυναμία. Υπομονή και καλό παράδεισο στην γιαγιά σου φιλαράκι.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


792