Φραντζέσκα Μελά: Προσπαθούσε να κρύψω απ τα παιδιά μου τα σημάδια από τη βία του συντρόφου μου

06.05.2016



Την κακοποίηση που έζησε στα χέρια του συντρόφου της, εξομολογείται σε συνέντευξή της η Φραντζέσκα Μελά, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Big Brother».

«Ήταν πιο άσχημο από ένα χαστούκι. Είχα σημάδια πάνω μου από τη βία και προσπαθούσα να τα κρύψω από τα παιδιά μου. Έλεγα διάφορες δικαιολογίες, ότι είχα χτυπήσει, για αν μην καταλάβει κανείς τίποτα. Προσπαθούσα να βρω μια λύση για αν μην συμβαίνει αυτό. Ούτε στους γονείς μου είπα τίποτα», λέει η ξανθιά Κύπρια.

Επισημαίνοντας ότι η βία ήταν ψυχολογική και σωματική, για καιρό, η Φραντζέσκα δεν κρύβει πως όσα βίωσε την έκαναν να αλλάξει.

«Με έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο και χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία. Κινδύνεψε η ζωή μου. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, αλλά δεν το εξέφρασα! Την πρώτη φορά που έκανα την καταγγελία την πήρα πίσω, γιατί μου ζητούσε συγγνώμη. Όταν τον συγχώρεσα και το ξανά έκανε, κατάλαβα πως η συγγνώμη του ήταν κάλπικη», συνεχίζει η ίδια.

Όπως προσθέτει στο περιοδικό «Yes», η αρρωστημένη ζήλια ήταν η αιτία για τον εφιάλτη που βίωνε, ενώ παραδέχεται πως αγαπούσε αυτόν τον άνδρα παρά τη βίαιη συμπεριφορά του.

«Με χτυπούσε λόγω της αρρωστημένης του αγάπης, που είχε επακόλουθο την αρρωστημένη ζήλια. Δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα. Με παρακολουθούσε! Οποιοδήποτε αρσενικό το θεωρούσε απειλή, ακόμη κι αν μίλαγα με κάποιο φίλο, με χτυπούσε! Ένιωθα φυλακισμένη, δεν είχα ούτε την ελευθερία του λόγου πολλές φορές. Δεν έπρεπε να κάτσω πάνω από τρία δευτερόλεπτα στον περιπτερά. Μέχρι και όταν χάλασε το αμάξι έπρεπε να βρούμε γυναίκα να μου το φτιάξει. Τον τρέλανε η αγάπη και ήθελε να είμαι κτήμα του!», καταλήγει.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




958