Άνδρεα Κυριάκου: Τα συγκλονιστικά λόγια της κ οι ατάκες φωτιά για τον Γιώργο Μερκή θα συζητηθούν!

27.04.2016



Η Άνδρεα Κυριάκου ζει τον απόλυτο έρωτα πλάι στον Γιώργο Μερκή. Μετά το συγκλονιστικό ποστ του αγαπημένου της μετά την κατάκτηση του τίτλου με τον ΑΠΟΕΛ η ίδια δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολιάστα όλα όσα έγραψε ποστάροντας μια φωτογραφία του και γράφοντας τα εξής:

« Περάσαμε μέσα από τον πιο δύσκολο χρόνο για πολλούς λόγους! Έπρεπε να φύγεις από την ομάδα που αγαπούσες και που ποτέ δεν πίστευες ότι θα φύγεις και έμαθες με τον πιο δύσκολο τρόπο ότι μερικές φορές το να πηγαίνεις μπροστά είναι η μοναδική επιλογή που έχεις.Έχασες "φίλους" που ποτέ δεν ήταν πραγματικοί φίλοι σου, έτσι κατάλαβες πως οι άνθρωποι φοράνε μάσκες και μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους πολύ καλά και πολύ πειστικά! Αλλά μάντεψε γιατί;
Έμαθες ποιοι πραγματικά σε αγαπάνε και ξέρεις που να κοιτάξεις για βοήθεια από τώρα και στο εξής. Έχασες ένα μέλος της οικογένειάς σου και κατάλαβες πως η οικογένεια έχει τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή και ότι η ζωή είναι ένα δώρο που μας δίνεται για να μην κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να αγαπάμε! Για να συνοψίσω... Είμαι η πιο περήφανη  γυναίκα στον κόσμο που σε είδα να βγαίνεις νικητής από αυτή τη χρονιά. Συγχαρητήρια αγάπη μου! Η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια.»



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1094