Αλεξάνδρα Νίκα: Η σύντροφος του Αργυρού τον αποθέωσε στο φινάλε του (φωτος)

29.05.2023



To Σάββατο 27 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν το χειμώνα και δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρα Νίκα.

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα δε θα μπορούσε να λείπει από την τελευταία του εμφάνιση στο Teatro, καθώς ήταν στα πρώτα τραπέζια μαζί με τη στενή της φίλη, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα και τον Χάρη Σιανίδη. Μάλιστα σε στιγμιότυπο τη βλέπουμε να τραγουδά την επιτυχία του Αργυρού, «Μάλλον κάτι ξέρω».

Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια ενώ το επάγγελμά της είναι jet setter. Να σας θυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα.

«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα", είχαν αναφέρει σε πρωινή εκπομπή.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό με την Αλεξάνδρα Νίκα να είναι στο μαγαζί που τραγουδά ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3178