Ο φακός τσάκωσε γοητευτικό Έλληνα τραγουδιστή σε τρυφερές στιγμές με Σταρ Ελλάς!

24.05.2023



Ο Νικηφόρος, ταξίδεψε μέχρι τη Νάξο την περασμένη εβδομάδα, για τα γυρίσματα του music video για το νέο του καλοκαιρινό τραγούδι “Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι” που κυκλοφορεί σύντομα από τη Heaven Music!

Συμπρωταγωνίστρια του, η εστεμμένη Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου… η μελαχρινή καλλονή, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που δικαίως χαρακτηρίζεται ως μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες, φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαιτέρως τα πολύωρα γυρίσματα στη Νάξο.

Ο Νικηφόρος, που οι εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν το ενδιαφέρον στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του και αυτό το καλοκαίρι με το νέο του τραγούδι “Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι”, σε μουσική του Γαβρίλη Μπιρλή και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, ενώ στη σκηνοθεσία του music video συναντάμε για ακόμη μία φορά τους στενούς συνεργάτες του, τον Steven Airth & Σπύρο Καψίλη!

Το music video στηρίζεται σε μία ιδέα του ίδιου του καλλιτέχνη παρέα με τους σκηνοθέτες και την δισκογραφική του εταιρεία, στο οποίο βλέπουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι σε όμορφες και ρομαντικές στιγμές στην αγαπημένη Νάξο.

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2479