Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

06.05.2023



Ο κόσμος παρακολουθούσε εντυπωσιασμένος την άφιξη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ φόρεσαν και οι δύο επίσημους μανδύες, κατόπιν αιτήματος του βασιλιά και της βασίλισσας για την ιστορική περίσταση.Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, φορούσε τη στολή της Ουαλικής Φρουράς, αφού τον Δεκέμβριο, ο βασιλιάς Κάρολος τον έκανε τελετουργικό συνταγματάρχη.Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Κέιτ φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα του Alexander McQueen για την περίσταση. Το ρούχο της ήταν φτιαγμένο από μετάξι, με ασημένιες ράβδους και κεντήματα με μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, νάρκισσου και τριφυλλιού - για να υποδηλώσουν τα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η πριγκίπισσα στόλισε τον λαιμό της με ένα κολιέ George VI Festoon της αείμνηστης βασίλισσας, το οποίο διαθέτει τρία σκέλη από μεγάλα διαμάντια. Πρόσθεσε επίσης τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνα για να την τιμήσει. Η Κέιτ συνδύασε την εμφάνισή της με ένα κατά παραγγελία headpiece που δημιουργήθηκε σε μια συνεργασία μεταξύ του milliner Jess Collett και του Alexander McQueen.

Πηγή: protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1948