Στέφανος Βούρος: Ο γιος του Γιάννη Βούρου, που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα σαρώνει στο Tik Tok!

22.03.2023



Ο Στέφανος Βούρος, γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου είναι ένας χαρισματικός νέος με πολύ χιούμορ και μόνιμη διάθεση αυτοσαρκασμού. 
Ο Στέφανος γεννήθηκε πριν από 36 χρόνια χωρίς δάχτυλα, τόσο στα κάτω όσο και στα πάνω άκρα, όμως αυτό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο σε ό,τι και αν θέλησε να κάνει στη ζωή του. Το αντίθετο μάλιστα, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσής του για να εκφραστεί δημόσια για τα άτομα με αναπηρία και να εξοικειώσει όλους εμάς με την εικόνα της αναπηρίας.

 

«Μέσα από το TikTok προσπαθώ να βοηθάω άτομα με αναπηρία, το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα αρχικά για πλάκα», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Mega Καλημέρα πριν από λίγο καιρό όμως το υπέροχο είναι ότι με αυτά τα βίντεο που ανεβάζει και που σχεδόν αμέσως γίνονται viral, καταφέρνει να μας κάνει να γελάμε πολύ.

 

@stefvour Replying to @esdfghbvc πάμε challenge; #stefvour #tiktokgreece #fy ♬ original sound - Stefanos Vouros
@stefvour Όχι, έχω άδικο; #tiktokgreece #stefvour #fy original sound - Stefanos Vouros

Στο Tik Tok ο ίδιος αναφέρει στον λογαριασμό του ότι δημιουργεί motivational βιντεάκια με χιούμορ ενώ για όσους δεν γνωρίζουν αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ένας πετυχημένος κειμενογράφος. Μάλιστα συνεργάζεται με δύο μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, ενώ ταυτόχρονα φτιάχνει content για το TikTok με τα παραπάνω βιντεάκια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει αφοσιωθεί στον αγώνα του για την κοινωνικοποίηση των νέων με αναπηρίες ενώ στο παρελθόν έχει μιλήσει και σε TEDx προγράμματα, με στόχο την ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού, ανεξαρτήτως ηλικιών. Πηγή: gossip-tv.gr

 

@stefvour I did not expect that #stefvour #tiktokgreece #fy #ai ♬ オリジナル楽曲 - ローカルカンピオーネ





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2166