Τροχαίο για αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό - Τραυματίστηκε σοβαρά και διαλύθηκε το αυτοκίνητο (εικόνες)

20.03.2023



Ένα πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο είχε Σταύρος Νικολαΐδης και μάλιστα τραυματίστηκε αρκετά με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις σήμερα στην εκπομπή Πρωινό μας.Ο ίδιος, δεν έχει ξαναπάθει τόσο σοβαρό τροχαίο, όπως είπε και μάλιστα δήλωσε ευτυχής που το αυτοκίνητο με το οποίο τράκαρε ήταν σταθμευμένο και όχι εν κινήσει.
«Έγινε απόγευμα, δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε γιατί ήμουν κοντά στο σπίτι γενικά. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο. Με είδαν και με ρώτησαν αν είμαι καλά γιατί έτσι όπως ήταν το αμάξι...», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης και συνέχισε:«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, δεν σκέφτηκα να καλέσω κάποιον άλλο εκείνη την ώρα. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς. Μες τη θωλούρα μου το θυμάμαι και μου έκανε εντύπωση που δεν σταμάτησε κανείς».

«Έχω 7 ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετατάρσιο. Πήγαινα με 70-80χλμ. Το αυτοκίνητο έχει διαλυθεί. Έπσασε το ταμπλό, άνοιξαν οι αερόσακοι. Το άλλο ευτυχώς ήταν σταματημένο. Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω, μιλάμε για δευτερόλεπτα. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό.», κατέληξε.

Πηγή: gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1627