Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη

08.03.2023



Η πριγκίπισσα Diana έχει περάσει στη συνείδηση όλων μας, εκτός από τον τίτλο της πριγκίπισσας του λαού, και ως το απόλυτο style icon. Από την πρώτη στιγμή οι Βρετανοί τη λάτρεψαν και εκείνη ανταπέδωσε την αγάπη τους με κάθε τρόπο. Το στυλ της Diana άλλαξε τον τρόπο, που ο κόσμος βλέπει τους royals και υπήρξε η κορυφαία royal-celebrity όλων των εποχών. Ακόμη και σήμερα παραμένει ένα αξεπέραστο fashion icon και οι στυλιστικές της επιλογές έχουν αφήσει εποχή. Ακριβώς γιατί πήγαιναν κόντρα στα στερεότυπα και μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να εμφανιστεί για παράδειγμα στο κάστρο του Windsor με cowboy μπότες και baseball hat.

Aυτό ακριβώς το αξεσουάρ, που η lady D συνήθιζε να ενσωματώνει στα looks της με κάθε ευκαιρία είναι το item, που έχει γίνει η νέα fashion εμμονή αυτή την άνοιξη. Μιλάμε για το baseball hat ή αλλιώς jockey, όπως το λένε οι περισσότεροι. Η Diana συνήθιζε να το εντάσσει στις casual εμφανίσεις της με jeans ή φόρμα, τα αγαπημένα της φούτερ από πάνω, αλλά και τις statement western μπότες της. Ένα σακάκι με 80s, boxy ώμους ήταν αρκετό για να συμπληρώσει ένα σύνολο παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει το σωστό mix & match. Και η Diana ήταν master σε αυτό.

Τα baseball hats επιστρέφουν στις τάσεις της άνοιξης.

Το αθλητικό στυλ έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο στοιχείο όλων των σχεδιαστών, ακόμη και των κορυφαίων luxury οίκων. Οπότε τα athleisure, street στοιχεία έχουν μπει και στις premium συλλογές, με τα αθλητικά jockey καπέλα να κάνουν πιο ενδιαφέρον το street style. Τα κορίτσια της μόδας φοράνε πλέον τα jockeys τους μαζί με τα φορέματα και τα σακάκια τους, όπως έκανε πριν χρόνια η πρωτοπόρος πριγκίπισσα Diana. Ένα καπέλο σε basic χρώμα, όπως το σκούρο μπλε, το χακί, το λευκό και το γκρι μπορεί να γίνει ένα διαχρονικό αξεσουάρ, που θα έχεις πάντα στη ντουλάπα σου, χειμώνα-καλοκαίρι.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2035