Ελένη Φουρέιρα: Γιόρτασε αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της τα γενέθλια της (φωτος)

08.03.2023



Η Ελένη Φουρέιρα περνά την πιο υπέροχη φάση της ζωής της, μιας και πριν από περίπου ένα μήνα έγινε για πρώτη φορά μανούλα και κράτησε στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, που της έχει κλέψει την καρδιά. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, μαζί με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία έχουν δημιουργήσει πλέον την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν, μιας και ο μπέμπης τους είναι ο, τι καλύτερο τους έχει συμβεί από την αρχή της σχέσης τους.

Η Ελένη Φουρέιρα επιθυμούσε διακαώς να γίνει μανούλα και να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της ενώ σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Vogue λίγο πριν γεννήσει, δυσκολεύτηκε πολύ να μείνει έγκυος και μόλις τα κατάφερε, δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει την ευτυχία της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια της pop, που πλέον έχει δημιουργήσει διεθνή καριέρα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις 7 Φεβρουαρίου 2023, με την ίδια να μην τον έχει αφήσει στιγμή από την αγκαλιά της, από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε χθες (7-3) τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στο σπίτι της παρέα με αγαπημένους της φίλους, αλλά και με την οικογένειά της: τον Αλμπέρτο Μποτία και τον νεογέννητο γιο τους. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η ίδια δημοσίευσε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη νύχτα γενεθλίων στο σπίτι της, ενώ μας έδειξε και τον μπέμπη της, που φορούσε ένα υπέροχο φορμάκι που έγραφε: "Mommy and me"

Η Ελένη Φουρέιρα έργαψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «07/03, Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας. Κάνατε την ημέρα μου τόσο ξεχωριστή! Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. Νιώθω τόσο ευλογημένη»

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1938