Βαλέρια Λάτσιου: Έγινε 15 χρονών και μοιάζει απίστευτα στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη – Σπάνιες φώτο

30.01.2023



Η Βαλέρια Λάτσιου στις 28 Ιανουαρίου έγινε 15 χρονών και η ομοιότητα με τη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη είναι εκπληκτική! Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο Γιάννης Λάτσιος είναι πια 15 ετών και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που είναι στην εφηβεία και είναι φτυστό η Ελένη Μενεγάκη! Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η 15χρονη κόρη της δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που έχει πάρει τα μάτια της, τη μύτη της και τα σαρκώδη χείλη της... Μεγαλώνει και μοιάζει στην πανέμορφη Ελένη και τρανή απόδειξη οι παρακάτω σπάνιες φωτογραφίες της Βαλέριας.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5349