Kαρολίνα για Μπο: "Η ζωή τα έφερε έτσι. Ευτυχώς που το έμαθε τόσο γρήγορα"

27.01.2023



Η Καρολίνα Καλύβα έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star στο «Πρωινό μας» και στον Χρήστο Λυσσέα. Εκτός από τις απαντήσεις που μοίρασε για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο και τα τρυφερά τετ α τετ τους μέσα στο παιχνίδι, ρωτήθηκε και για τον Μπο.

«Με τον Μπο ήμασταν μαζί περίπου έναν μήνα. Ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social media, ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο γιατί δεν το κρατούσαμε κρυφό. Ο Μπο είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας, ήταν κάτι που είχα δεχτεί κι εγώ η ίδια από την αρχή» ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

Αν συνέχιζε την πορεία της στο Survivor All Star και ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι, πώς θα αντιδρούσε; «Θα ήταν σαν θείο δώρο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω face to face κάποια πράγματα. Είναι στενάχωρο όλο αυτό και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή τα έφερε έτσι να γίνουν έτσι» σημείωσε η Καρολίνα Καλύβα.

«Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Αμέσως με το που ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν. (…) Ο Μπο ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αυτό.

Ό,τι έγινε στο παιχνίδι είχε στο τιμόνι του πλοίου η παραγωγή και για μένα καλώς το έκανε, τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ είναι κάτι που θα κρατήσω στα προσωπικά μου αρχείο. Χαίρομαι που είπε ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο ο Μπο είναι ένας άνθρωπος που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι νοήμων. Η κάθε παρεξήγηση λύνεται με τον σωστό λόγο» δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα.

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


872