Δημήτρης Σούγλης: Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η σύζυγός του - "Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό" [εικόνες]

25.01.2023Μια τρυφερή και συνάμα συγκινητική ανάρτηση δημιούργησε στον λογαριασμό του στο instagram, χθες, Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Σούγλης. 

Ο Κύπριος δημοσιογράφος συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που πετύχαμε, ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους, πως βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του, Πόπη, σε αυτή τη δοκιμασία που περνάει, στέλνοντάς της ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης, στήριξης και συμπαράστασης. 

Χαρακτηριστικά γράφει τα εξής ακόλουθα: "Eίναι φορές που διστάζεις να πεις κάποια προσωπικά – οικογενειακά πράγματα δημόσια. Από την στιγμή που αυτό όμως δεν ενοχλεί την λεβέντισσα μου, ένα έχω να πω: Μαζί, με την δύναμη του Θεού αγαπημένη μου, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό! Προσευχή, δύναμη και πίστη! Σ’ αγαπώ! Θα νικήσουμε! Έχουμε μαζί μας τον Χριστό, την Παναγιά και όλους τους Αγίους! Στήριξη και Αγάπη να έχουν όλα τα ζευγάρια μεταξύ τους σε τέτοιες περιπτώσεις το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε. Και όλη η οικογένεια δεμένη κι ενωμένη! Ευχαριστώ και τα 4 παιδιά μας για την συμπαράσταση τους".

Δείτε τις εικόνες στην gallery πιο κάτω
ilovestyle.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


1175