Νόνη Κυπριανού: Το birthday party της στο εντυπωσιακό σπίτι της

24.01.2023



Η Νόνη Κυπριανού είναι από τις παρουσίες του νησιού μας που κλέβει τις εντυπώσεις και την κομψότητα και την αριστοκρατίας της. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου, η γνωστή γυναίκα της μόδας είχε τα γενέθλια της τα οποία γιόρτασε με ένα gathering σε ένα νέο hotspot του νησιού.

Ανάμεσα στις καλεσμένες είδαμε την Μαρίτα Βασιλείου, η Ελίνα και την Κάτια Θεοδότου, τον Σωτήρη Διάκου και την κόρη της, Σόλια Κυπριανού η οποία κρατούσε την γενέθλια τούρτα.

Χθες, 22 Ιανουαρίου διοργάνωσε dinner party στο εντυπωσιακό σπίτι της στη Λευκωσία για λίγες και καλές φίλες όπου απόλαυσαν το φαγητό τους και κρασί ενώ διασκέδασαν με ξέφρενο χορό μέχρι αργά το βράδυ με τις μουσικές επιλογές του Dj.

Μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι καλεσμένες στα social media είδαμε τις: Μαρία Ιωάννου, Λουίζα Φιλίππου, Τατιάνα Μεταξά, Anna Homenko, Στάλω Ηλία, Λουιζέλα Μπέρκοβιτς, Μύρια Κωνσταντινίδου, Ελιάνα Πιερίδου, Λίλυ Παπαγαβριήλ, Τάνια Χατζηχριστοφή, Λώρια Χατζηγεωργίου και η κόρης της, Ήβη Κυπριανού.

Δες εικόνες και βίντεο στην πιο κάτω gallery:

madamefigaro.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5100