Survivor All Star: Στην Ελλάδα η Βαλαβάνη – Η συγκίνηση και το απρόοπτο που την τρόμαξε!

20.01.2023



Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι. Μια αποχώρηση που ουδείς περίμενε πως θα γίνει τόσο νωρίς καθώς η παίκτρια θεωρούνταν από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου. Φαίνεται όμως πως το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη άποψη κι έτσι μετά από μόλις τρεις εβδομάδες η Ευρυδίκη επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα.

Στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της απαθανατίστηκε από το gossip-tv και όπως κι εσύ θα δεις η παίκτρια είναι μια χαρά ενώ όπως ήταν αναμενόμενο παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εκείνη δεν έδωσε καμία απάντηση παραμένοντας ωστόσο ευγενική, όπως πάντα άλλωστε. «Σας ευχαριστώ που ήρθατε και είμαι χαρούμενη που πάω στην οικογένειά μου».

Λίγο αργότερα βγαίνοντας έξω την περίμεναν οι φίλοι της, ανάμεσα σε αυτούς και η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη, Χριστίνα Κανελλοπούλου με την οποία διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις. Αμέσως έπεσε στην αγκαλιά τους ενώ ένα απρόοπτο την τρόμαξε πολύ. Μπροστά της σκόνταψε ένας εργαζόμενος κι εκείνη τρομοκρατήθηκε.

Δες τα πρώτα πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1384