Καφετζόπουλος - Κοκκινοπούλου: Ο γιος τους είναι πλέον 23 ετών και είναι ένας κούκλος!

18.01.2023



Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου υπήρξαν για παραπάνω από 25 χρόνια παντρεμένοι και μέσα από τη συνύπαρξη αυτή προέκυψε ένα παιδί που σήμερα είναι 23 ετών. Ο λόγος για τον Σπύρο Καφετζόπουλο, μικρότερο γιο του αγαπημένου ηθοποιού ο οποίος έχει πάρει τη γοητεία του πατέρα του και την ομορφιά της μητέρας του. Ο Σπύρος δεν έχει ακολουθήσει τον δρόμο των γονιών του στον χώρο της υποκριτικής. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Γιατί ο Σπύρος πριν από δυο μήνες πήρε το πτυχίο του και μάλιστα είχε κοντά του όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Μάλιστα, ο ευτυχής μπαμπάς, Αντώνης Καφετζόπουλος είχε ανεβάσει από τη συγκεκριμένη σημαντική στιγμή του γιου του φωτογραφίες και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον μικρότερο γιο του. Σ' αυτό έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι!Κανονικά ειναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία.Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς οτι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον οτι τις γνώσεις που κέρδισες - το πτυχίο ειναι η απόδειξη - ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!».

Ο Σπύρος Καφετζόπουλος έχει λατρεία για τον μεγαλύτερο αδελφό του Γιώργο ο οποίος αυτόν τον καιρό παίζει στην ίδια παράσταση με τον πατέρα του. Έχει ήδη δείξει σπουδαία δείγματα υποκριτικής και έχει και εκείνος μεγάλη αγάπη για τον μικρότερο αδελφό του με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι.

Δείτε τον παρακάτω!
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2796