Θρήνος για τον 20χρονο Ηλία που πέθανε το μεσημέρι σε αγώνα ποδοσφαίρου

15.01.2023



Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στο Μουζάκι της Καρδίτσας η ξαφνική απώλεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο του Μαυρομματίου σήμερα νωρίς το μεσημέρι.

Ο αδικοχαμένος Ηλίας αγωνιζόταν με την ομάδα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου κόντρα στη Δόξα Αμπέλου όταν για άγνωστο λόγο κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο αγώνας διεκόπη με τους ποδοσφαιριστές και τον γιατρό της ομάδας να προσπαθούν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.Ο 20χρονος δεν επανήλθε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας. Εκεί, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή κατέληξε.

«Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια χαρά το παιδί, απλά ξαφνικά κατέρρευσε. Ήταν αθλητής της ομάδας και είχε παίξει κανονικά σε όλους τους αγώνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και είχε όλα τα χαρτιά από τους γιατρούς. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Περιμένουμε και εμείς την ιατροδικαστική έκθεση για να μάθουμε τι συνέβη», λέει στο protothema.gr ένας συναθλητής του, που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που κατέρρευσε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1426