Συγκλονίζει η περιγραφή του πρίγκιπα Χάρι για το πώς έμαθε ότι σκοτώθηκε η Νταϊάνα

11.01.2023



Ήταν μόλις δώδεκα χρονών ο πρίγκιπας Χάρι όταν χρειάστηκε να δει το σκληρό πρόσωπο της μοίρας, όταν έπρεπε να του ανακοινώσουν ότι δεν θα ξαναέβλεπε τη μητέρα του Νταϊάνα καθώς ήταν νεκρή μετά από τροχαίο δυστύχημα. 

Όπως ο ίδιος περιγράφει στο βιβλίο του με τίτλο Spare, ο πατέρας του, ο σημερινός βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολος, ανέλαβε αυτό το δύσκολο κομμάτι. Συγκεκριμένα θυμάται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του:

«Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού μου. Ακούμπησε το γόνατό μου. ‘Αγαπητό μου αγόρι, η μαμά είχε ένα ατύχημα’, μου είπε. Θυμάμαι να σκέφτομαι. Ατύχημα… Οk, αλλά είναι καλά, έτσι; Θυμάμαι έντονα να το σκέφτομαι αυτό και περίμενα υπομονετικά μέχρι να μου το επιβεβαιώσει ο πατέρας μου. Και θυμάμαι ότι εκείνος δεν το έκανε».

Τι σκεφτόταν αλήθεια, αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή ένα 12χρονο αγόρι που έμενε ορφανό, από τη μία στιγμή στην άλλη, από μητέρα; Ο πρίγκιπας Χάρι μέσα από το βιβλίο του δείχνει να είναι ακόμα θυμωμένος με τη σκληρότητα με την οποία τού ανακοίνωσε ο πατέρας του τα τραγικά νέα: «Ο πατέρας μου δε με αγκάλιασε. Δεν ήταν πολύ καλός στο να δείχνει τα συναισθήματά του υπό κανονικές συνθήκες, πώς θα μπορούσε κανείς να περιμένει να τα δείξει εν μέσω κρίσης; Ωστόσο, ακούμπησε το χέρι του στο γόνατό μου και μου είπε ‘Όλα θα πάνε καλά’. Αυτό ήταν ήδη πολύ για εκείνον. Πατρικός, ευγενικός και αισιόδοξος. Και τόσο ψεύτικος».

Ο τότε έφηβος πρίγκιπας είχε την ψευδαίσθηση ότι οι γιατροί κάτι θα έκαναν για να σώσουν τη μητέρα του και ότι σύντομα θα την έβλεπε και πάλι κοντά του να τον φροντίζει και να του μιλάει. Όταν όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο ίδιος συνειδητοποίησε την ωμή αλήθεια, ο κόσμος του κατέρρευσε. Ο πρίγκιπας Χάρι συγκλονίζει με όσα γράφει στο βιβλίο του:

«Ξεκίνησα να παρακαλάω τον πατέρα μου ή τον Θεό -ή και τους δύο: Όχι, όχι, όχι».

Όλα αυτά συνέβαιναν το 1997 και ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχεται ότι ο ψυχισμός του κλονίστηκε.

Σε άλλο κεφάλαιο του βιβλίου, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται και στην Καμίλα Πάρκερ, σύζυγο του βασιλιά, την οποία αρχικά τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, δεν ήθελαν να την παντρευτεί ο πατέρας τους. Περνώντας ο καιρός όμως, αυτή η σκέψη άλλαξε στο μυαλό και των δύο και συνέβη το εντελώς αντίθετο, δηλαδή άρχισαν να παρακαλούν τον πατέρα τους να την παντρευτεί. www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1658