Κάμερα κατέγραψε άγριο φονικό του 61χρονου Κύπριου στα Λατσιά: Τον χτυπούσαν μπροστά στα παιδιά, τον έσερναν από τις σκάλες

05.01.2023



Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από τα όσα εκτυλίχθηκαν στην πολυκατοικία στο συνοικισμό Αγίου Ελευθερίου στα Λατσιά, όπου διαπράχθηκε το φονικό με θύμα τον 61χρονο Ελληνοκύπριο, Δωρόθεο Δημητριάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 18:00 νεαρή, η οποία είναι συγγενής του θύματος και διαμένει στην πολυκατοικία, είχε καυγαδίσει με την 31χρονη γειτόνισσα της, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, η νεαρή είχε διαπληκτιστεί σε διαφορές περιπτώσεις με την 31χρονη και τον σύζυγο της, ενώ γι’ αυτό τον λόγο είχε τοποθετήσει κάμερα έξω από το διαμέρισμα της. Μια κάμερα, η οποία κατέγραψε τα όσα σημειώθηκαν πριν το άγριο φονικό και η οποία έδωσε κατεύθυνση στους ανακριτές της υπόθεσης.​

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον καυγά τους οι δύο γυναίκες είχαν μεταβεί στην Αστυνομία, ενώ όταν επέστρεψαν σημειώθηκε το μοιραίο, αφού ο γείτονας και σύζυγος της 31χρονης εκνευρίστηκε με το θείο της νεαρής που πήγε να τους μιλήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα δείχνει τη νεαρή να μπαίνει στο διαμέρισμα της και τον 61χρονο να μεταβαίνει στο διαμέρισμα του ζεύγους, προκειμένου να τους μιλήσει. Τότε, ο σύζυγος της 31χρονης άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τον χτυπά βάναυσα, ενώ αυτός βρισκόταν στο έδαφος.​ Μάλιστα, εντός του διαμερίσματος του ζεύγους βρίσκονταν και τα παιδιά τους, ενώ σε κάποια στιγμή το βίντεο δείχνει και την 31χρονη, με το βρέφος στην αγκαλιά της να χτυπά επίσης τον 61χρονο. Παράλληλα, σε κάποια στιγμή φαίνεται ο 35χρονος να απευθύνεται στον ανήλικο γιό του, προκειμένου να καλέσει για «ενισχύσεις».

Ο ανήλικος φαίνεται να φωνάζει κάποιων προσώπων από χώρο απέναντι από την πολυκατοικία και αμέσως στο σημείο φθάνουν περίπου πέντε άλλα πρόσωπα.

Η κάμερα δείχνει τον 61χρονο να δέχεται άγρια χτυπήματα, ενώ στη συνέχεια τον έσερναν μέχρι τις σκάλες, όπου εκεί δεν υπήρχε κάμερα ασφαλείας και εκτιμάται πως δέχθηκε ακόμη περισσότερα χτυπήματα.

Μάλιστα, η κάμερα δείχνει μετά από κάποια λεπτά να ανεβαίνει στο διαμέρισμα του ο 36χρονος, ο οποίος γύρισε προς την κάμερα που ήταν τοποθετημένη έξω από το διαμέρισμά της νεαρής, ανιψιάς του θύματος, κάνοντας της νόημα ότι κάτι είχε συμβεί, με την ίδια να καλεί αμέσως την Αστυνομία.​

Σημειώνεται πως, η σορός του 61χρονου βρέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία από τα ευρήματα της αυτοψίας που διενήργησε η προϊστάμενη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαφάνηκε πως το θύμα έφερε διάφορες εξωτερικές κακώσεις στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Η Αστυνομία όταν έφθασε στο σημείο απέκλεισε τη σκηνή και άρχισε έρευνες, ενώ μέλη του Εγκληματικού περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις. Από την εξέταση της κάμερας ασφαλείας, αλλά και τις καταθέσεις που έχει ενώπιον της, η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, το ζεύγος του διαμερίσματος και άλλο ένα πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνει και τα άλλα πρόσωπα που είχαν κληθεί στην πολυκατοικία.

Παράλληλα, οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων και αξιολογούν διάφορα τεκμήρια, ενώ σημειώνεται πως οι δύο φαίνεται να απασχόλησαν ξανά την Αστυνομία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως για τους υπόπτους ζητήθηκαν στοιχεία και από την ΥΚΑΝ. 

Πηγή: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3765