Ανείπωτη τραγωδία και μαύρη πρωτοχρονιά στη Λεμεσό: Νεκρή η 25χρονη Μαριλένα Κωνσταντινίδου

01.01.2023



Με τον πιο άσχημο τρόπο αποφάσισε να αποχαιρετήσει μία οικογένεια στη Λεμεσό ο παλιός χρόνος, ντύνοντας την στα μαύρα, αφού λίγο πριν φύγει το 2022, πήρε μαζί του και τα όνειρα της 25χρονης Μαριλένας Κωνσταντινίδου, που έσβησε στην άσφαλτο.

Η είδηση του θανάτου της 25χρονης Μαριλένας, μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησε με τον σύντροφο και το τρίμηνο βρέφος τους, σκόρπισε θλίψη σε όλη την Κύπρο, καθώς η τραγωδία ήρθε λίγες ημέρες πριν η νεαρή προλάβει να γιορτάσει τα 26α γενέθλιά της, ενώ αυτή η Πρωτοχρονιά ήταν η πρώτη που θα γιόρταζε με το νέο της ρόλο ως μανούλα, καθώς μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε φέρει στη ζωή το παιδάκι της.

Η 25χρονη νέα μανούλα, μαζί με τον 22χρονο σύντροφό της και το τριών μηνών βρέφος τους βρίσκονταν στο δρόμο, για να φτάσουν σε ρεβεγιόν υποδοχής του 2023, ωστόσο η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ενώ οδηγούσε το όχημα στο οποίο επέβαινε η μικρή οικογένεια, στον δρόμο Ακρωτηρίου προς Κολόσσι, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Η άτυχη 25χρονη, την ώρα του τροχαίου βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού, ενώ το τρίμηνο βρέφος ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, σε ειδικό κάθισμα για παιδιά.

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τους τρεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης Μαριλένας, ενώ ο 22χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Η κατάσταση των δύο κρίνεται εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στη Λεμεσό συνεχίζει τις έρευνες, ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου και να διαπιστώσει κατά πόσο οι δύο νεαροί έφεραν ζώνη ασφαλείας ή αν έτρεχαν.

Πηγή: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


8286