Βέρα Γουάνγκ: Είναι 73 και μοιάζει με 40! Αυτά είναι τα μυστικά της για την αιώνια... νεότητα!

19.12.2022



Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια ενός εκ των διασημότερων πολυτελών οίκων νυφικών στον κόσμο, Βέρα Γουάνγκ, εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις της. Η ίδια έχει ανακαλύψει το μυστικό της νεότητας και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει για 73 ετών αλλά για 40άρα!

Η ίδια έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές στην fitness ρουτίνα της και μας έχει δώσει λεπτομέρειες για το τι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς. Όπως έχει δηλώσεισε παλαιότερη συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar «δεχόταν πίεση από τους συνεργάτες με τους οποίους δούλευε καθημερινά επειδή είχαν εξαιρετικά γυμνασμένα σώματα" και αυτό ήταν κάτι που την ώθησε να αποκτήσει μια σταθερή ρουτίνα γυμναστικής.

Στο InStyle, είχε πει ότι δεν υπήρξε ποτέ φαν της άσκησης, παρά την fitness ρουτίνα που διατηρεί, καθώς θεωρεί βαρετά τα βάρη και τις cardio προπονήσεις. Εκείνο όμως που την εξιτάρει είναι κυρίως τα extreme sports.

Όσο για την διατροφή της, είχε δηλώσει στο Harper’s Bazaar ότι αποφεύγει να παραλείπει κάποιο γεύμα μέσα στην ημέρα καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να ταΐζει τακτικά τον εγκέφαλό της. «Δουλειά, ύπνος, cocktails βότκα και όχι πολύ ήλιο», είναι τα βασικά που η ίδια ακολουθεί και φαίνεται πως κάνουν δουλειά!

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5256