Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψαν τη φωτογραφία που τους έκανε ζευγάρι

09.12.2022



Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ για τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στη Βρετανία για όσα αναφέρουν σχετικά με τις σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με το παλάτι του Μπάκιγχαμ για την ώρα να μην σχολιάζει αλλά να αρκείται δια διαρροών να υποστηρίξει ότι τα όσα αναφέρονται στην αρχή των επεισοδίων, ότι, δηλαδή, ρωτήθηκε αλλά δεν σχολίασε όσα υποστηρίζει το ζευγάρι, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Τα επεισόδια, ωστόσο, είχαν και αποκαλύψεις πιο προσωπικού χαρακτήρα για τον Χάρι και τη Μέγκαν, όπως, για παράδειγμα, το το πώς γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2016. Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, ο έρωτας ανάμεσα στον πρίγκιπα της Βρετανίας και την αμερικανίδα ηθοποιό οφείλεται στα social media. Συγκεκριμένα ο δούκας και η δούκισα του Σάσεξ υποστήριξαν ότι όλα οφείλονται στο Snapchat.

«Κοίταζα το feed μου και ένας από τους φίλους μου και κάποιος άλλος είχε ένα βίντεο με τον ίδιο και την Μέγκαν, σαν Snapchat» είπε ο Χάρι. Αυτό που είδε ο πρίγκιπας της Βρετανίας ήταν μια φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ με ένα φίλτρο σκύλου και τότε, όπως είπε στο ντοκιμαντέρ, «αναρωτήθηκα: ποια είναι αυτή;».

Από την πλευρά της η Μέγκαν Μαρκλ είπε για το ξεκίνημα της σχέσης τους ότι έμαθε από έναν φίλο της ότι ο «Prince Haz» ενδιαφέρεται να την γνωρίζει αλλά αυτό το παρατσούκλι δεν της «έλεγε» τότε τίποτα. «"Ποιος είναι αυτός;" αναρωτήθηκα τότε. Ζήτησαν να δω το fee του. Για μένα αυτό ήταν το καλύτερο βαρόμετρο. Οπότε το ξεψάχνισα και είδα καταπληκτικές φωτογραφίες με θέμα το περιβάλλον και τις εικόνες από την Αφρική όπου βρισκόταν τότε» είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Αφού το «τεστ» των social media αποδείχθηκε επιτυχημένο και για τους δύο, το ζευγάρι αντάλλαξε τηλέφωνα την επόμενη ημέρα και έτσι ξεκίνησε μια ιστορία αγάπης με πολλά σκαμπανεβάσματα. Από εκείνη τη στιγμή ήταν που, σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι που ξεκίνησε η «καθημερινή επαφή» του ζευγαριού αν και αρχικά η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να είναι «ελεύθερη» και να περάσει το καλοκαίρι της ως ελεύθερη γυναίκα, όπως περιέγραψε μια φίλη της.

«Είχα μια καριέρα, είχα τη ζωή μου, είχα το μονοπάτι μου και τότε ήρθε ο Η. Αυτό κι αν είναι ανατροπή» σχολίασε από τη μεριά της η Μέγκαν Μαρκλ. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι Χάρι και Μέγκαν αρραβωνιάστηκαν το 2017, παντρεύτηκαν το 2018 και πλέον έχουν δύο παιδιά, τον 3χρονο Άρτσι και την 1 έτους Λίλιμπετ.

protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1527