Bασιλική Χατζηαδάμου για το πρόβλημα υγείας της: "Στο χειρουργείο φάνηκε ότι υπήρχε όγκος. Αφαιρέθηκε μέρος της φωνητικής χορδής"

06.12.2022



Καλεσμένη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 6 Δεκεμβρίου, η Βασιλική Χατζηαδάμου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της που επηρέασε τις φωνητικές της χορδές.

“Δεν είμαι στα επίπεδα που ήμουν παλαιότερα, δυσκολεύομαι για να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό που πέρασα, χωρίς να θέλω να το μεγαλοποιώ, ήταν αρκετά δύσκολο. Πλέον θεωρώ ότι υπάρχει ζήτημα το οποίο πρέπει να διαχειρίζομαι […] Φόβο ένιωσα όταν δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Μεσολάβησε ένα διάστημα ενάμιση χρόνου που ψάχναμε πυρετωδώς να δούμε τι συμβαίνει. Γιατί αλλοιώθηκε η φωνή, γιατί η βραχνάδα, γιατί είχα ζήτημα στο να μιλήσω, γιατί οι πονοκέφαλοι. Εκείνη τη στιγμή αγχώθηκα. Στην πορεία αντιλήφθηκα ότι ήταν πιο σοβαρό. Στο χειρουργείο φάνηκε ότι υπήρχε όγκος. Αφαιρέθηκε μέρος της φωνητικής χορδής”, εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




880