Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στη δημοσιότητα φωτογραφία της με τον νέο της σύντροφο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

06.12.2022



Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το okmag η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται σε μια νέα σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μάλιστα πρόκειται για πρόσωπο που γνώριζε πολύ καλά στο παρελθόν, καθώς διατηρούσε για τέσσερα χρόνια δεσμό με την άλλοτε καλή της φίλη Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

O λόγος για τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον γοητευτικό μουσικό που μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από το Nomads και με τον οποίο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αν και γνωριζόταν χρόνια ήρθε κοντά το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη.

Μάλιστα δεν είναι μόνο η Ευρυδίκη που γνώριζε τον Γρηγόρη προσωπικά αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό για πέντε χρόνια.

Πίσω στον χρόνο μάλιστα, το 2019, βρέθηκαν όλοι μαζί στο κέντρου solarium “Suncity Luxury Solarium” του Στέλιου Χανταμπάκη και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 ήταν και η χρονιά που ήρθε οριστικά η ρήξη στη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την πρώην σύντροφο του Γρηγόρη Μόργκαν, Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να διαλύσουν και την κουμπαριά, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό η Ευρυδίκη θα βάφτιζε το δεύτερο παιδί της ηθοποιού.

Πηγή: okmag.gr
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2410