Σοφία Χατζηπαντελή: Τα έχωσε διαδικτυακά στην Κύπρια παίκτρια Γρηγοριάνα Πλυτά (φωτος)

02.12.2022



Σε λιγότερο από τρεις βδομάδες το ριάλιτι μοντέλων θα ολοκληρώσει τον κύκλο του, φτάνοντας ολοένα και περισσότερο προς τον μεγάλο τελίκό.Μπορεί η παραγωγή του STAR να ξεκίνησε ήδη να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, κάποια πρόσωπα ωστόσο ίσως να μην τα δούμε ξανά.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα πρόσωπο που ξεχώρισε τόσο για τον έντονο της χαρακτήρα, όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση, με πολλούς να λένε πως ήταν η έκπληξη της χρονιάς. Η ίδια θα επιστρέψει στα επόμενα επεισόδια, ενώ όλο αυτό το διάστημα παραμένει αρκετά ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει σχολιασμό με τις αναρτήσεις της που αφορούν το GNTM 5. Χθες είδαμε τα καρφιά που πέταξε για τους υπόλοιπους κριτές του GNTM 5, ενώ σήμερα σφάζει με το γάντι μοντέλο από την Κύπρο.

Συγκεκριμένα η Γρηγοριάνα Πλυτά ήταν εκείνη που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης, 29 Νοεμβρίου από το GNTM 5, προχωρώντας την επόμενη ημέρα σε μια τρυφερή ανάρτηση αποθεώνοντας τους κριτές και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Από μικρή μου άρεσε να πιστεύω πως τα όνειρα μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να τα πιστεύεις δυνατά και με την ψυχή σου! Πάντα έβαζα υψηλούς στόχους στην ζωή μου και τους κυνηγούσα, δεν τους πετύχενα πάντα με την πρώτη αλλά σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός! Το @gntmgr οι κριτές @vickykaya_ @sophiahadjipanteli @anastasiossofroniou @yiorgoskaravas_official και οι coaches @maryvitinaros @christosbir μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όμως τα 4 ΝΑΙ ήταν μόνο η αρχή!

Συνοδοιπόροι μου σε όλο αυτό το μεγάλο ταξίδι και η κινητήριος δύναμη μου ήταν η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, το αγόρι μου και όλοι όσοι πίστευαν σε μένα με στήριζαν από την πρώτη μέρα! Σίγουρα χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Επίσης ευχαριστώ πολύ τα στηρίγματα μου στο παιχνίδι @giwten @margar1ta_lavda_drimili @mariam @alexandra.spyropoulou. Αυτή η εμπειρία και περιπέτεια θα τολμούσα να πω πως μου άλλαξε την ζωή ριζικά ! Κατάλαβα πως ποτέ δεν είμαστε μόνοι, πάντα έχουμε σύμμαχο τον ίδιο μας τον εαυτό. Κλείνοντας, να θυμάστε ότι if you wanna be on top πρέπει να μάθετε να ισορροπείτε σε αυτή».

Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά για αυτό και λίγα λεπτά μετά από την ανάρτηση αυτή, προχώρησε σε ένα Instastory με το οποίο επιτίθεται ξεκάθαρα στην συγκεκριμένη παίκτρια.

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχω ακούσει πάρα πολλά ‘όχι’ για να φτάσω ως εδώ στην καριέρα μου και έχω ακόμα πολύ δρόμο. Σας παρακαλώ, μην με προσβάλλετε με το να με ταγκάρετε σε δικά σας πράγματα σκεπτόμενοι ότι μπορώ να σας βοηθήσω δίχως να έχετε κάνει από τη μεριά σας το ελάχιστο που πρέπει για να πετύχετε τα όνειρά σας. Με αγάπη και ειρήνη… Να περάσει ο επόμενος».

Πηγή: www.lifenewscy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2163