Ελένη Φουρέιρα: Αυτη είναι η γλυκύτατη μητέρα της Ελένης Φουρέιρα που εργάζεται ως μοδίστρια

29.11.2022Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. 

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία με το σύντροφό της στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της.

Όσον αφορά στην οικογένειά της, γνωρίζουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα, έχει τρία αδέρφια, ενώ ο πατέρας της λέγεται Κριστάκ και η μητέρα της Μαριέτα. Για τα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» :

«Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Η μαμά μου είχε μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε».

Η Ελένη Φουρέιρα μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Ο πατέρας της εργάζεται ως οικοδόμος και η μητέρα της ως μοδίστρα. Τα αδέρφια της ονομάζονται Μαργαρίτα, Ιωάννα και Γιώργος. Την μητέρα της Μαριέτα, την είδαμε μονάχα μια φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Ελένης Φουρέιρα όταν και πόσταρε μια φωτογραφία της για την γιορτή της μητέρας

https://www.newsbreak.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


1716