Aποκαλύφθηκε: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου - Το πρώτο τους ερωτικό ταξίδι στο Λονδίνο (φωτο)

28.11.2022



Η αλήθεια είναι πως έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στα προσωπικά της τα τελευταία χρόνια, όπως και η ίδια έχει αναφέρει άλλωστε ουκ ολίγες φορές, αλλά όπως φαίνεται ο φτερωτός Θεός του Έρωτα έριξε τα βέλη του ξανά στην Κατερίνα Καινούργιου, ένα χρόνο και κάτι μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ALPHA, το τριήμερο που μας πέρασε βρέθηκε στο Λονδίνο και για πρώτη φορά, απομακρύνθηκε από τα social media (δείτε εδώ την μια και μοναδική φωτογραφία που ανέβασε), θέλοντας να περάσει λίγες ώρες ξεγνοιασιάς με το νέο της σύντροφο! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η ίδια μπορεί να κράτησε επτασφράγιστο μυστικό το με ποιον ήταν εκεί αλλά αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ήταν με το νέο πρόσωπο που κάνει καλύτερη την καθημερινότητά της εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα... γνωρίζουμε πολύ καλά ποιο είναι το πρόσωπο αυτό!

Μελαχρινός και κούκλος επιχειρηματίας! Το Youweekly.gr συνάντησε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz στο αεροδρόμιο, πριν φύγουν για τον παραμυθένιο αυτό προορισμό. Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν όσο γίνεται τα προσχήματα για να μην δώσουν λαβές για σχόλια αλλά ο ερωτισμός ανάμεσά τους δεν κρυβόταν με τίποτα.

Τρεις μέρες και δυο μαγευτικές νύχτες στο Λονδίνο για τον Βαγγέλη Ροδόπουλο και την Κατερίνα Καινούργιου, που φαίνεται πως έπαθε κι έμαθε και γι' αυτό προσπαθεί να διαφυλάξει την συγκεκριμένη σχέση από τα media. Μετά τα όσα πέρασε στο παρελθόν θέλει να είναι πολύ προσεκτική και σίγουρη για το αν και πότε θα μιλήσει ξανά για την προσωπική της ζωή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του συντρόφου της Δανάης Παππά, Λάμπρου Λάζαρη, κι από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη ανάμεσά τους. Ωστόσο, σαν σωστός κύριος, ο επιχειρηματίας ήταν πολύ προσεκτικός κι έκανε αργά βήματα για να την προσεγγίσει, καθώς ο χωρισμός της με τον Φίλιππο τότε ήταν πολύ φρέσκος. Πηγή: youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3098