Πέθανε ο γοητευτικός πράσινος «Power Ranger» μετά από καυγά με τη σύζυγο του

23.11.2022



Ο πρωταγωνιστής των Power Rangers Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από άγριο τσακωμό που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του Τάμι Φρανκ το προηγούμενο Σάββατο.

Η Τάμι - η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό τον Αύγουστο - άρχισε να διαπληκτίζεται με τον Τζέισον αφού έκαναν check-in σε δύο διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείου στο Τέξας την Παρασκευή, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στο TMZ.

Παρά το γεγονός ότι έμεναν σε διαφορετικά δωμάτια, το εν διαστάσει ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε στο δωμάτιο της Τάμι εκείνο το βράδυ. Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε μετά την επέμβαση του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Πηγή αναφέρει ότι οι δυο τους τα ξαναβρήκαν λίγες ώρες αργότερα. Στη συνέχεια ο Τζέισον κλειδώθηκε στο δωμάτιό του και η Τάμι κάλεσε την αστυνομία για να ελέγξει τον πρώην της γύρω στις 5 το πρωί του Σαββάτου. Όπως είναι γνωστό ο θάνατος του ηθοποιού επιβεβαιώθηκε την Κυριακή. Ήταν 49 ετών.

Ο Τζέισον έγινε γνωστός από τον ρόλο του Τόμι Όλιβερ - του πράσινου Ρέιντζερ - στο «Mighty Morphin Power Rangers». Πηγή: protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2666