Η σπαρακτική ανάρτηση Κύπριου ηθοποιού για τον θάνατο του συντρόφου του

22.11.2022



Τις πιο δύσκολες στιγμές στην προσωπική του ζωή περνάει εδώ και μερικές εβδομάδες ο ηθοποιός Μάριος Ιωάννου καθώς στα τέλη Οκτωβρίου “έφυγε” από τη ζωή ο επί 18 χρόνια σύντροφός του και διακεκριμένος σκηνοθέτης Achim Wieland. Ο ηθοποιός, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα νέα.

“Ο άνθρωπος της ζωής μου, που ζήσαμε μαζί 18 αγαπημένα χρόνια έγινε φως στον ουρανό και θα φωτίζει την ψυχή μας. Το σώμα του θα δοθεί στη γη να γίνει γιασεμιά και τριαντάφυλλα για να μεθούν οι αισθήσεις […] Όσοι δεν θα είστε (στην κηδεία) παρακαλώ θυμηθείτε να κοιτάξετε τον ουρανό και να χαμογελάσετε πλατιά στον Αχιμ. Θα μεγαλώσει το φως και θα θεριέψουν τα λουλούδια . Αγάπη σε όλους και ευχαριστώ για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα σας που δίνουν δύναμη στη ραγισμένη μου καρδιά που πάντα αναζητεί το φως. Όπως και του Αχιμ μου”, έγραψε με τους διαδικτυακούς του φίλους να εκφράζουν την αγάπη και τη στήριξή τους. 

Η κηδεία και η ταφή του εκλιπόντος πραγματοποιήθηκαν στη Στουτγάρδη, στη γενέτειρα του. Δείτε πιο κάτω εικόνες από την κοινή ζωή του ζευγαριού!
ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5334