Βίκυ Καγιά: Έκανε πασαρέλα με τη μητέρα της Αλεξάνδρα και αποθεώθηκε

17.11.2022



Μια όμορφη οικογενειακή στιγμή έζησε η Βίκυ Καγιά και η μητέρα της, Αλεξάνδρα, καθώς έκαναν μαζί πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας 2022 στο Ωδείο Αθηνών.

Στο fashion show «We are family» οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια και τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου παρουσιάστηκαν μέσα από ένα διαφορετικό κόνσεπτ, όπου μοντέλα περπάτησαν δίπλα στις μητέρες τους, υπό τους ήχους του κομματιού των Sister Slegde.

Ανάμεσα σε αυτούς η Βίκυ Καγιά και η μητέρα της Αλεξάνδρα Καγιά που ολοκλήρωσαν το catwalk. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και απο τις φωτογραφίες η κριτής του GNTM 5 ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

«Δεν διαφωνώ με την κόρη μου σε τίποτα. Πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει να έχει λόγο στο πώς μεγαλώνει ένας άνθρωπος τα παιδιά του. Εγώ μεγάλωσα μόνη μου την Βίκυ και τον Σταύρο και θυμάμαι πως όταν επενέβαινε η μητέρα μου θύμωνα. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και με το παιδί μου. Γι’αυτό ακόμα και αν πει κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνη ή αν τα μαλώσει μπροστά μου, δεν παίρνω ποτέ θέση», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! η μητέρα της Βίκυς Καγιά.

Πηγή:www.iefimerida.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1920