Σήμερα ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τραμπ με τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος

12.11.2022



Λίγες μέρες προτού ο πατέρας της ανακοινώσει επίσημα πως θα είναι ξανά υποψήφιος στις αμερικανικές εκλογές του 2024, η Τίφανι Τραμπ παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάικλ Μπούλος στη Φλόριντα. Ο υπερπολυτελής γάμος της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ με τον Λιβανέζο δισεκατομμυριούχο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα και αναμένεται να έχει περί τους 250 καλεσμένους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018, και ο Μπούλος έκανε πρόταση γάμου στην Τίφανι τον Ιανουάριο του 2021 στον ροδόκηπο του Λευκού Οίκου (λίγες μέρες πριν τον εγκαταλείψει ο Τραμπ μετά την ήττα του) προσφέροντάς της ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων.

Αμέσως αφού δέχτηκε, η Τίφανι Τραμπ μοιράστηκε τη χαρά της στα social media χαρακτηρίζοντας την πρόταση γάμου του αγαπημένου της ως «την πιο ξεχωριστή» από τις αναμνήσεις της στον Λευκό Οίκο. Παρόλο δημοσιεύματα ανέφεραν πριν καιρό την πιθανότητα να επιλέξει το ζευγάρι να παντρευτεί στο ελληνικό νησί όπου γνωρίστηκε, τελικά επελέγη η έπαυλη του Τραμπ ως η τοποθεσία για τον ονειρεμένο γάμο τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Μαρ-α-Λάγκο η «πρόβα» της γαμήλιας δεξίωσης. Ο πρώην πρόεδρος, ντυμένος με μπλε κοστούμι, τριγυρνούσε στον στολισμένο χώρο χαιρετώντας τους καλεσμένους και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Τραμπ φωτογραφήθηκε πλαισιωμένος από την νυν συζυγό του Μελάνια στη μία πλευρά, και την μητέρα της νύφης και πρώην του, Μάρλα Μέιπλς, στην άλλη.

Η 29χρονη Τίφανι φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του 25χρονου μελλοντικού της συζύγου, που επέλεξε για την πρόβα της δεξίωσης ένα γκρι κοστουμι με ροζ γραβάτα. Σήμερα το πρωί, η νύφη και ο γαμπρός συναντήθηκαν στο Μαρ-α-Λάγκο με τη μεγαλύτερη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, τον γιο του πρώην προέδρου Έρικ, και τη σύζυγό του Λάρα για τις τελευταίες προετοιμασίες και συνεννοήσεις πριν από την τελετή.

protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2907