Στο δρόμο για κυνήγι έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Ανδρέου στην Πάφο - Έσβησε στην άσφαλτο (φωτο)

06.11.2022



Στα μαύρα ντύθηκε ακόμη μία οικογένεια, μετά το θάνατο του άτυχου 74χρονου, ο οποίος έσβησε τα ξημερώματα, μετά από θανατηφόρα σύγκρουση, στην Πάφο. Ο άτυχος Γιώργος είχε ήταν καθοδόν προς το κυνήγι, ωστόσο δεν πρόλαβε να φτάσει αφού η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. 

Από την πρώτη στιγμή, η Αστυνομία άρχισε έρευνες για το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, που στοίχησε τη ζωή στον Γιώργο Ανδρέου, με καταγωγή από την Πάφο, που σημειώθηκε στον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση προς την Πάφο. Από τις έρευνες διαφάνηκε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε κυνηγετικά ρούχα και στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν κυνηγετικό όπλο και όλα τα συναφή για το κυνήγι. 

Στο μεταξύ, η Αστυνομία εστιάζει τις έρευνες της και στην ταχύτητα, με την οποία οδηγούσε ο άτυχος 74χρονος, ώστε να διαφανεί κατά πόσο κινείτο σε υπερβολικά επίπεδα ή όχι. 

Υπενθυμίζεται ότι η νέα τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα γύρω στις 5:30 το πρωί, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο. Ο 74χρονος, ενώ κινείτο στην περιοχή, λίγο πριν φτάσει στην Πέτρα του Ρωμιού, σε κάποιο σημείο που υπάρχει ανακοπή του δρόμου, προσέκρουσε βίαια σε τσιμεντένια μπλοκ, τα οποία είναι μέρος της αποκοπής. 

Η πρόσκρουση του οχήματος του άτυχου Γιώργου ήταν βίαιη και είχε ως αποτέλεσμα, αυτό να ανατραπεί και να καταλήξει σε χωράφι. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για εξετάσεις, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο κυνηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ο 74χρονος, αν και έφερε ζώνη ασφαλείας, χτύπησε εντός του οχήματος, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος. 

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διευκρινιστούν τα αίτια της νέας τραγωδίας.

Πηγή: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1008