Γνωστή ηθοποιός κόλλησε covid λίγο πριν τα γυρίσματα και της βρήκαν σωσία (εικόνες)

25.10.2022



Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Natalie Zea λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, για τον δεύτερο κύκλο της σειράς “La Brea”, κόλλησε covid. Ωστόσο, η παραγωγή της εν λόγω σειράς, προκειμένου να μην διακοπούν τα γυρίσματα, σκέφτηκε εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης, χρησιμοποιώντας την ηθοποιό – σωσία της που τη ντούμπλαρε σε ορισμένες σκηνές όσο η ίδια ανάρρωνε από τον κορωνοϊό.

“Λίγο πριν ξεκινήσουμε να γυρίζουμε τα νέα επεισόδια, κόλλησα covid. Εξαιτίας του τρόπου που κάνουμε τηλεόραση σήμερα, το να τα “κλείσουμε” δεν ήταν επιλογή, πολλά από αυτά που θα δείτε στο πρώτο επεισόδιο δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την υπέροχη ηθοποιό που με ντούμπλαρε, Marlee Barber. Ναι, η ομοιότητα είναι εκνευριστική…”, έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Zea στο instagram. 

Η σειρά “La Brea 2” κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, στις 21:00 από το Novacinema4 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα. 

Πρόκειται για μία σειρά μυστηρίου και δράσης, με την ιστορία να ξεκινά όταν μια τεράστια καταβόθρα ανοίγεται στη μέση του Los Angeles, καταπίνοντας αυτοκίνητα και κτίρια και χωρίζοντας την οικογένεια Χάρις ανάμεσα σε δύο κόσμους. Η μαμά Εύα, ο έφηβος γιος Τζος και άλλοι πέφτουν σε έναν αρχέγονο, μυστηριώδη υπόγειο κόσμο. Στην επιφάνεια, ψάχνοντας για απαντήσεις, υπάρχει η έφηβη κόρη Izzy και ο Gavin, ο πατέρας της, που έχει ένα ταραγμένο παρελθόν. Όταν ο Γκάβιν συνειδητοποιήσει ότι τα οράματά του μπορεί να είναι απλώς το κλειδί για να βρουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ο χρόνος θα είναι το μόνο πράγμα που θα τους εμποδίσει.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, που έρχεται σε λίγες ημέρες στις οθόνες μας, η οικογένεια Χάρις παραμένει χωρισμένη. Η Ιβ είναι ανήσυχη καθώς ο γιος της, ο Τζος, κατά λάθος πέρασε από μία πύλη στο 1988, αλλά ακόμα δεν γνωρίζει ότι ο Γκάβιν και η Ίζι βρίσκονται στο προϊστορικό Seattle.

Στην εν λόγω σειρά, πρωταγωνιστούν εκτός από τη Natalie Zea στον ρόλο της Εύας, οι Jack Martin, Eoin Macke, Zyra Gorecki, Chiké Okonkwo κα. 

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1160