Τραγωδία με τον 22χρονο Παναγιώτη Κωνσταντίνου στη Λεμεσό: Πέθανε μπροστά στα μάτια των φίλων του

22.10.2022



Τα αίτια της νέας τραγωδίας, με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη Κωνσταντίνου, ψάχνει από το απόγευμα της Παρασκευής η Τροχαία Λεμεσού, με τις πρώτες ενδείξεις να αποδεικνύουν ότι ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος, ενώ το μοιραίο τροχαίο συνέβη μπροστά στα μάτια τεσσάρων φίλων του.

Όπως ανέφερε στο κρατικό ραδιόφωνο ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ο 22χρονος Παναγιώτης οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, που ήταν αγωνιστικού τύπου και βάσει των προδιαγραφών της, δεν έπρεπε να οδηγείται στο δρόμο, ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος, παρά το γεγονός ότι έφερε τον πλήρη εξοπλισμό και προστατευτικό κράνος.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η σύγκρουση, η οποία όπως υπέδειξε ο κ. Καφάς δεν ήταν τόσο βίαιη, επέφερε δυνατό χτύπημα στο σώμα, που δυστυχώς η στολή και το κράνος δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μαζί με τον άτυχο νεαρό ήταν άλλοι τέσσερις φίλοι του, οι οποίοι επίσης επέβαιναν σε αγωνιστές μοτοσικλέτες και οι οποίοι ήταν μάρτυρες της μοιραίας σύγκρουσης. Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή, άρχισε να περισυλλέγει μαρτυρίες και στοιχεία, ώστε να διαπιστώσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Όσον αφορά στον 35χρονο οδηγό του οχήματος, η Αστυνομία τον ανέκρινε, αυτός πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται και αφέθηκε ελεύθερος. Σημειώνεται ότι η Αστυνομία αποτάθηκε στο Δικαστήριο, για έκδοση εντάλματος σύλληψής του, για διευκόλυνση της διερεύνησης της υπόθεσης, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε.

Στο μεταξύ, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Παναγιώτη αναμένεται να διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις γύρω στις 6:30 το απόγευμα στο χωριό Πύργος της επαρχίας Λεμεσού, όταν ο νεαρός οδηγός, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του,  στην είσοδο του χωριού, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγείτο εξ αντιθέτου κατευθύνσεως.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής, αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα. Ο οδηγός του ενεχόμενου αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1871