Η GROHE γιορτάζει το Oktoberfest στην Κύπρο

21.10.2022



Γιορτάζοντας τη «χαρά» της ζωής, η GROHE διοργάνωσε μια εκδήλωση με την ευκαιρία της γιορτής του Oktoberfest στο χώρο στάθμευσης στα γραφείατης στο Δάλι. Φίλοι, συνεργάτες το προσωπικό της GROHE, καθώς και εκπρόσωποι των media, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και διασκέδασαν σε ρυθμούς Oktoberfest.

Δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα η GROHE πρόσφερε στους καλεσμένους της μια «γεύση» από Γερμανία, σερβίροντας αυθεντικά γερμανικά εδέσματα, δροσιστική μπύρα και καλή μουσική.

GROHE

Η GROHE είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις  για το μπάνιο και την κουζίνα. Από το 2014 η GROHE αποτελεί μέρος της ισχυρής επωνυμίας την LIXIL, ενός κατασκευαστή πρωτοποριακών προϊόντων νερού και στέγασης. Για να προσφέρουμε το "Pure Freude an Wasser", κάθε προϊόν βασίζεται στις αξίες της επωνυμίας συμπεριλαμβανομένου της ποιότητας, της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και της βιωσιμότητας. Το portfolio περιλαμβάνει το GROHE Eurosmart ή αλλιώς τον θερμοστάτη GROHE, καθώς και πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως το σύστημα νερού GROHE Blue, που αποτελούν την τέλεια «ενσάρκωση» των αξιών της εταιρίας. Η GROHE εστιάζετε στις ανάγκες των πελατών, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν τη ποιότητα ζωής, καθώς προσφέρει βιώσιμες λύσεις προϊόντων που δίνουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές. Για να διευκολύνει την καθημερινή εργασία για τους επαγγελματίες συνεργάτες της, η μάρκα προσφέρει επίσης, μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος GROHE+ και του GIVE – ενός προγράμματος εκπαίδευσης για την επόμενη γενιά εγκαταστατών. Με το νερό στον πυρήνα της επιχείρησής της, η GROHE συμβάλλει στη στρατηγική εταιρικής ευθύνης της LIXIL με μια αλυσίδα αξίας εξοικονόμησης πόρων: από παραγωγή ουδέτερου CO2*, τεχνολογίες προϊόντων εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, αφαίρεση περιττού πλαστικού στη συσκευασία του προϊόντος, μέχρι την κυκλοφορία των

προϊόντων Cradle to Cradle Certified®. Με το υβριδικό οικοσύστημα επικοινωνίας GROHE X, η μάρκα παρέχει περαιτέρω ώθηση στη βιομηχανία. Είτε ψηφιακά στο κέντρο εμπειρίας επωνυμίας, είτε φυσικά, είτε υβριδικά στο GROHE X Brand & Communication Experience Center στο Hemer, στην Γερμανία, είτε στο δρόμο με τα εξελιγμένα GROHE X Motion Trucks.

Η μάρκα γνωρίζει και ξέρει πόσο σημαντικό είναι να συνδέει τους ανθρώπους για την καλύτερη ενισχύσει του σκοπό της LIXIL να «κάνει τα καλύτερα σπίτια πραγματικότητα για όλους, παντού».

* περιλαμβάνει έργα αντιστάθμισης CO2, περισσότερα στο green.grohe.com.

 

LIXIL

Η LIXIL (Κωδικός TSE 5938) δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα νερού και στέγασης που δίνουν λύση στις  καθημερινές προκλήσεις της ζωής, κάνοντας τα καλύτερα σπίτια πραγματικότητα για όλους, και παντού. Βασιζόμενοι στην ιαπωνική της κληρονομιά, δημιουργεί προϊόντα με κορυφαία τεχνολογία, καθώς καινοτομεί για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που μεταμορφώνουν τα σπίτια μας. Η διαφορά της LIXIL όμως είναι ότι με την χρήση ουσιαστικού σχεδιασμού, επιχειρηματικού πνεύματος, και αφοσίωσης βελτιώνει την προσβασιμότητα για όλους μέσω της υπεύθυνης επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η προσέγγισή της LIXIL μας ζωντανεύει μέσω κορυφαίων εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των INAX, GROHE, American Standard και TOSTEM. Περίπου 55.000 συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες είναι περήφανοι που κατασκευάζουν προϊόντα που αγγίζουν τη ζωή περισσότερων από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων καθημερινά.

Μάθετε περισσότερα στο www.lixil.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


705