Σοκάρει η Κύπρια τραγουδίστρια: «Ο πατέρας μου με σύστησε στην νέα του οικογένεια ως τη φίλη του»

20.10.2022



Τη Σαλίνα Γαβαλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου. Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια μίλησε για τα τραύματα που έχει στην ψυχή της από τη σχέση που είχε ως παιδί με τον πατέρα της, αλλά και για το σοκ που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει από τη στιγμή που εκείνος τη σύστησε στη νέα του οικογένεια ως μια απλή φίλη.

«Με τα κείμενά μου προσπαθώ να λύσω κάποια δικά μου θέματα και να κλείσω κάποιους παλιούς λογαριασμούς ένας από αυτούς είναι και η σχέση μου με τον πατέρα μου. Η απουσία, όχι η απώλεια. Ήμουν τριών ετών όταν χώρισε από τη μητέρα μου… Σίγουρα υπήρξαν κάποια γεγονότα που προκάλεσαν γραντζουνιές στη ψυχή μου έστω και αν δεν ήθελα να το παραδεχτώ.

Ένας κακός χειρισμός δικός του ήταν όταν συναντηθήκαμε με την καινούργια του οικογένεια, όχι τυχαία. προγραμματισμένα και με σύστησε ως τη φίλη από Αθήνα και όχι σαν κόρη του. Ήμουν παιδί από προηγούμενο γάμο, όχι ένα παιδί που προέκυψε τυχαία. Απολογήθηκε αργότερα. Στην αρχή νόμιζα ότι δε μου προκάλεσε κάποιο σοκ αλλά μάλλον προκάλεσε.

Ποτέ δεν ένιωσα ότι είχαμε τη σχέση πατέρα- κόρης. Στην αρχή δε μίλησα, όταν γίνεται αυτό σοκάρεσαι και μετά συνειδητοποιείς και λες “τι ήταν αυτό που μου συνέβη;” Προσπαθώ ακόμα να τον συγχωρέσω. Είναι μια πληγή που επανέρχεται» είπε η Σαλίνα Γαβαλά

Πηγή: tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2509