Απεγνωσμένο ζευγάρι εγκλωβίστηκε στην Κύπρο με τα δίδυμα παιδιά του – Ξόδεψαν πέραν των 10,000 όπως αναφέρουν

04.10.2022Σε απόγνωση βρίσκεται ζευγάρι Βρετανών σύμφωνα με τα όσα ανάφεραν στην Daily Mail καθώς έχουν εγκλωβιστεί στην Κύπρο για διάστημα δύο μηνών. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το ζευγάρι ανδρών Βρετανών αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα διαβατήρια των δίδυμων παιδιών τους. Τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο και οι δύο Βρετανοί τα απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Μιλώντας στην Daily Mail το ζευγάρι καταγγέλει ότι έχουν ξοδέψει πέραν των £10.000 για την διαμονή τους στην Κύπρο, ενώ συνεχώς βρίσκονται στα τηλεφωνήματα με αρμόδιους της Βρετανίας για να καταφέρουν να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Οι ίδιοι ανησυχούν λόγω του ότι τα δύο κοριτσάκια πρέπει να μεταβούν στη Βρετανία για να τους χορηγηθούν τα εμβόλια τους, ενώ ανησυχούν ότι θα λήξει η τουριστική τους βίζα.

tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


1732