5 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μάμα: Συγκλονίζει η ανάρτηση και το τατουάζ που έκανε η εγγονή του για εκείνον

29.09.2022



Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τον χαμό του πολυτάλαντου, χαρισματικού και ανατρεπτικού αστυνομικού συντάκτη Δημήτρη Μάμα ο οποίος έφυγε σε ηλικία 69 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Μάμας, ήταν ο άνθρωπος και δημοσιογράφος, που άφησε το στίγμα του στην κυπριακή τηλεόραση ως «θρύλος» του αστυνομικού ρεπορτάζ αφού για πολλά χρόνια βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Ένας δημοσιογράφος με πάθος και αγάπη για τη δουλειά του, που δεν φοβόταν τίποτα και κανένα. Όπως λένε εκείνοι που τον έζησαν, ο Δημήτρης Μάμας «ήταν εκεί πριν καν γίνει το έγκλημα».

Ακούραστος, κυνηγούσε με πάθος την κάθε είδηση. Η αποφώνηση του, με την μοναδική, χαρακτηριστική, μακρόσυρτη φωνή του, «για το Αnt1 Δημήτρης Μάμας»,  θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των τηλεθεατών. Εξάλλου ποιος δεν θυμάται την μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές της Κύπρου, «Πέστα στον Μάμα» η οποία άφησε την δική της ιστορία στην Κυπριακή τηλεόραση.

Μια εκπομπή που ξεκίνησε το 1998 και σταμάτησε το 2003, και μέσα από την οποία ο τολμηρός δημοσιογράφος με τις σοκαριστικές του έρευνες καθήλωνε την κυπριακή κοινωνία, με τεράστια ποσοστά τηλεθέασης.

Επί ευκαιρίας της συμπλήρωσης πέντε χρόνων από τον χαμό του παππού της, η Μαριάννα Σιατή, γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό, «σ' αγαπώ ήρωά μου! Πέντε χρόνια μακριά σου!». Ενώ, η εγγονή του Δημήτρη Μάμα, έχει γράψει στο χέρι της, «ο παράδεισος έχει τον ήρωά μου».  

Πηγή: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2739