Θλίψη σε όλη την Κύπρο: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο μικρός Λάμπρος! Σπαράζει καρδιές η ανακοίνωση των γονιών του

25.09.2022«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Λάμπρος. Ο μικρός μαχητής που από τις πρώτες μέρες της ζωής του έδινε σπουδαία και πολύχρονη μάχη με σπάνια ασθένεια, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι.

Τα τελευταία 11 χρόνια, οι γονείς του Λάμπρου, Παντελής και Χριστίνα, βρίσκονταν στο πλευρό του σε νοσοκομείο του Ισραήλ, όπου νοσηλευόταν. Ο Λάμπρος έπασχε από την ασθένεια Sheba, η οποία δημιουργεί υγρά που καταστρέφουν ζωτικά όργανα του σώματος.

Οι γιατροί έδιναν καθημερινά μάχη για να περιορίσουν τη νόσο, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να την καταπολεμήσουν.

Μάλιστα, τον Ιανουαρίου του 2021, ο Λάμπρος κατέστη ο μοναδικός ασθενής διεθνώς που άρχισε να λαμβάνει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, η οποία ήταν σε πειραματικό στάδιο, με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν σημαντική βελτίωση στους πνεύμονες του 11χρονου μαχητή. 

Από την ασθένεια αυτή πάσχουν άλλα τρία παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο και περίπου 18 ενήλικες.

Δυστυχώς, ο Λάμπρος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους συγγενείς του, αλλά και ολόκληρη την Κύπρο. 

Αιωνία του η μνήμη. 

Πηγή: www.alphanews.live

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


3204